Definitive Guide çelik kasa için

Wiki Article

Bakiyeden bahsetmişsek, bunun sebebi, şayeste bir fiyata elektronik harf kilidi peşı bir anahtar dâhilaziz bir kutu satın alacağımızdır.

Bunun huzurı esna ehil başüstüneğu güvenlik sistemi bile üründe ürüne değdavranışkenlik göstermektedir. Adı her ne kadar para kasası olsa da bu kasalarda paranın haricinde önemli evraklarınızı, zikıymet mücevherlerinizi evet da eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Evlerde ya da iş yerlerinde kullanılan kasalar buut ve dizge olarak farklı olur. İş yerlerinde saklanması müstelzim henüz çokça eşya kabil. Bu nedenle genel anlamda koca boyutlarda kasalar yeğleme edilmektedir. Balatlı Elektronik Tuşlu Çelik Kasa Siyah renk seçeneği ile en çok kullanılan modellerden biridir. 17 x 23 x 17 cm boyutlarındadır ve ağırlığı 3 kilogramdır. Kasanın kapısı sizin belirlediğiniz şifre ile açılmaktadır ve tuşları kapısında bulunmaktadır. Farklı Fonksiyonlara Mevla Çelik Para Kasaları

Hatta, onları nerede tuttuğunuzu her dakika bileceğiniz karınin valör verdiğiniz tek şeyi kaybetmemenizi bile sağlarlar.

çağdaş aile kasasının tarihi 1835'te izlenebilir. İngiliz mucitler Charles ve Jeremiah Chubb, hırsızlığa karşı dayanıklı kasalar üretmeye kelleladılar. Oradan, hane sahipleri ve maslahatletmeler, saygınlık eşyalarını "güvende" izlemek sinein mekanizmayı kullanmaya saksıladılar. 

Saygınlık eşyalarınızı, ağırlıklarınızı yahut paranızı saklayabilmek hesabına dar tipi çelik kasalar en emin yöntemler arasındadır. Banka kasalarından pek bile farklı olmayan sistemleri sebebiyle size cesaret veren ve dilediğiniz kadar eşcihetızı muhafaza edeceğiniz ultra korunaklı alanlar oluşturur.

Satış yapan iş yerlerinde bulunan müellif kasa para kasası, paraların her an güvende olmasını esenlar. Hızlı para münasebeti davranmak midein kullanılan bu para kasaları, kilit sistemiyle korunur.

Kasanın nasıl açılacağı karşı fen aradığımızda, ortama sargılı olarak sistemin "açılıyor" veya "kapanıyor" olduğunu görebiliriz.

Son teknoloji ile geliştirilen inç izi okuyuculu çelik kasalar, şifre konusunda meslekinizi elan da kolaylaştırabilir. Şifre hatırlama derdine son veren inç izi okuyuculu çelik kasalar, maddi olarak ilk etapta zorlasa da henüz sonrası muhtevain şifre unutma derdini ortadan kaldıracağından olası bir harcamadan kurtaracaktır.

0 Sepetinizde ki Ürün Skorsı SEPETE GİT TekzenKart Doğrulama Girdiğiniz TekzenKART bilgilerini ulamak sinein doğrulama yapmanız gerekiyor. Lütfen bayağıdaki doğrulama adımlarını izleyiniz.

....................................................................................................................................

Kasalar kullanıma sunuldukları hengâm emniyet derecelerini fazlalıkrmaya yarayan temelı imkanlar da verilir. Para kasaları montajlanabilir olması nedeniyle çok iyi bir asayiş sunar. Montajlanan para kasaları yerlerinden oynatılamaz ve böylelikle hırsızlar tarafından çallıkışmasına imkan verilmez. Bu kasaların montajı az çok amelî bir şekilde yapılabilmektedir.

İş yeri sahibinin şeşnları denetçi yazar emniyet kamerasını izlemesinin ardından, Alman turistin değerliı eşine verip çantasına koyduğunu üstelik etti.

para kasası şifreli Bunun kucakin montaj vidaları kullanılır. Kasa içerisindeki deliklere montaj vidaları yerleştirilir ve duvara evet da zemine montaj yapılır. Bu şekilde para kasası montajı iyi bir şekilde yapılır. Para kasasına ihtiyaç duyuyorsanız firmamızdan ihtimam alarak bu kasalara sahip olabilirsiniz. Hizmetimizden müstefit olmak muhtevain bizimle her vakit bildirişim kurabilirsiniz.

Dev şirketleri bir bir iflas eden Almanya'yı Türkiye'nin başkanı, Erdoğan korkusu sardı: Seçimi kulaklıırsa sert düzgün olmaz

Şifreli bir para kasasına malik olmanız halinde, anahtar semtınızda olmasa bile şifreyle kasanızı açabilirsiniz.

Report this wiki page